Vårnyheter

Publicerat i: Biewer, Biewer terrier, Biewervalp, Pandora biewer, biewerterrier, biewerterriervalpar, biewervalpar, fodervärd, valpar
Vårens första solstrålar har visat sig, pandemin har vi i stort sett bakom oss, men samtidigt mörkas tillvaron av de hemska bilderna från kriget i Ukraina. Så ledsamt att se folk fly med sina hundar och katter men vart ska de egentligen ta vägen? Jag känner några uppfödare i Ukraina och Belarus som nu också attackerat sin granne. Folk i båda länderna är förtvivlade och mycket oroliga. Världen är ofattbart.
Det som piggar upp oss här i än så länge trygga Sverige och hemma hos oss är att Pandora väntar valpar! 💕
Det ska bli så spännande att se vad vackra söta Pandora och stiliga härliga Charlie ger för gullpluttar! Någon gång vid månadsskiftet mars-april lär vi få veta. 
Jag letar efter en fodervärd till en biewer terriertik, om det kommer någon och som uppfyller mina önskningar. Fodervärden bör bo i Stockholm eller i närheten och måste vara intresserad av pälsvård, åtminstone att lära sig det. Jag hjälper till och lär hur. Hör av er. Övriga eventuella tikvalpar är tingade.  (null)

(null)

(null)