Pandora ny champion

Publicerat i: Biewer Biewer terrier, Dansk Champion, Dansk Vinnare 2021, Herning 2021, Hundutställning, Nordisk Vinnare 2021, Svensk Champion, biewer, champion, dansk vinnare, nordisk vinnare
I november åkte vi på en weekendtripp till Herning som ligger i Danmark. Med mig hade jag biewern Pandora. Pandora har fyllt två år den 25 oktober och har fått 2 svenska CERT sedan tidigare.
Det var mycket spännande att ställa ut henne i Herning för jag hade sett att det skulle vara hela 11 stycken biewer terriers där, alla de andra från Danmark! Nåväl, 2 av dem gick i valpklass. Pandora gick i öppenklasstikar.
Blev så himla glad när hon redan första dagen blev BIR (Bäst I Rasen)! Domare var Satu Järvinen.
Då hade vi fått det jag helst ville ha, nämligen det danska CERTet! 
Men dag 2 skräller hon igen, den här gången för den välkända terrierdomaren Mats Lindborg från Sverige som valde Pandora till BIR igen! Enligt honom den första biewern som inte bara är välkroppad utan har en bröstkorg som räcker ner till armbågarna. Pandora fick både danskt CERT och ett Nordiskt CERT, och så fick hon titeln Nordisk Vinnare 2021, jippi!
Och vad händer dag 3 då? Det här var inget jag hade ens vågat hoppas på, men hon blev BIR (och CERT) igen! Domare var Anne Tove Strande från Danmark. Pandora fick även titeln Dansk Vinnare 2021 och  blev dessutom Dansk Champion OCH Svensk Champion! Jag var i sjunde himlen, det kan ni vara säkra på!
Dag 2 fotograferades Pandora när hon tagit titeln Nordic Winner 2021.

Hemma samlade jag alla hennes rosetter och championpokalen. 2 stycken danska certrosetter saknas.

Rosetten på sned men likväl en nybakad Dansk Vinnare 2021!