De är så fina, alla 8 vita havanaisvalparna jag har hemma! Man kan inte sluta titta på dem, trots att de sover mesta tiden. De rycker i benen och huvudet, ungefär som de skulle drömma om att de springer och leker fast de aldrig gjort det. Ännu. Men snart så! Nu har de flesta öppnat ögonen och nospigmentet som till en början var rosa börja fyllas i med svart. Det kommer först som små prickar som sedan breder ut sig. Även läpparna och ögonkanterna pigmenteras sakteliga.
De ser väldigt lika ut, och det skulle vara omöjligt för mig att skilja de åt om jag inte hade märkt dem. Jag använde blå nagellack på pojkarna och röd dito på flickorna. Små duttar på olika ställen gör att jag kan följa varje valps egen viktkurva. Viktigt om någon valp inte skulle hänga med de andra, det skulle kunna vara ett varningstecken för något fel. Men ingen fara här, alla ökar fint i vikt och Flame är den bästa tänkbara mamman! Hon vårdar sina valpar så ömt, så gulligt att se!
De är fortfarande så små så jag vill inte störa dem och lyfta ut dem för fotografering annat än i undantagsfall. Så nu blev det bara två foton. Men nästa gång hoppas jag kunna presentera alla valparna.