Pixies valpar

Publicerat i: Bichon havanais, Havanaisvalpar, Havanesepuppies, Nasherhaus, Pixie 1 vecka gamla, havanaisvalp, havanesepuppy, Nasherhaus
Den 11/2 föddes Pixies och Zicos fina valpar under en ganska utdragen valpning på drygt 12 timmar. Efteråt var Pixie ganska slut och det var den här uppfödaren också! De första dagarna tog det lite tid innan mjölken kom igång ordentligt men dag 5 var allt frid och fröjd och valparnas vikter har en fin kurva uppåt. Och Pixie mår bra, hon är så omhändertagande och öm mamma, så underbart att se.
 
Det blev 5 hanar och 3 tikar, alla är svartvita eller vitsvarta. De ser riktigt fina ut med sina perfekt placerade vita tecken respektive svarta fläckar på det vita. 
Så här i början ska tiken få vara ifred med sina valpar så mycket som möjligt och inga besök av utomstående är tillåtna. Inte ens jag ska ta upp valpar, även om jag gjort det lite snabbt varje dag för att väga dem. Om en vecka är de 2 veckor och då får vi se om någon eller några har öppnat sina ögon, det är så spännande! Då blir de liksom egna små personligheter. 
 
Alla valparna är reserverade. Det har varit ett stort tryck från valpintressenter. Jag förstår att många vill skaffa hund nu och speciellt en söt och trevlig havanais som passar så många med sitt okomplicerade väsen. Tyvärr räcker de inte till alla!  Det återstår att se vem som ska ha vilken valp. Det är några som är utställningsintresserade och de har höga krav på kvaliteten. Om någon av dem skulle hoppa av så kommer jag att kontakta någon/några som jag har i min reservlista.