Nytillskott!

Publicerat i: Bichon havanais, Havanaisvalpar, Havanesepuppies, Nasherhaus, Mina hundar, Vienna Nytillskott, Torcedore’s, Vienna, havanaisvalp
Ibland planerar man saker och ting minutiöst, och det ger en trygghetskänsla att veta att allt kommer att gå som planerat. Eller gör det det? Om man plötsligt ser en möjlighet, en chans till något som inte alls var planerat, men som ändå skulle passa en så där superbra så att hjärtat skuttar några extra varv i bröstet? Skulle det då vara helt fel att frångå sin vanliga planering och hoppa på något spännande? Det är vad som hände när jag såg valpbilderna på Torcedore’s Issadora. Jag började diskutera med Kirsi om möjligheterna och resultatet blev att lilla Vienna, som hon kallas, kommer att samägas av Kirsi som har anrika kennel Torcedore’s i Finland och mig. 
Just nu är hon för liten för att få komma till Sverige, så hon tillbringar några veckor hos en av mina systrar i Finland, på en riktig lantgård med kossor, hund och katter. Där ska hon vara tills hon har vaccinerats mot rabies vid 12 veckors ålder pch därefter får vi vänta ytterligare 3 veckor så att hon har bildat antikroppar. Sedan hämtar jag henne till den övriga flocken! Vad jag längtar!

Viennas föräldrar är Shotti som är multichampion, dvs champion i så många länder att jag inte orkar skriva alla hans titlar här, och Taimi som är champion i Finland och Estland. Du kan se hennes stamtavla med föräldrars och de andra förfädernas riktiga stamtavlenamn längre ner. Inavelsgraden är 0,0 %. (null)

Vienna har redan fått uppleva snö! Det var spännande men kallt och blött.

Sötnosen Vienna 10 veckor gammal.

Viennas fina föräldrar Shotti och Taimi.

Viennas stamtavla

Vienna 11 veckor gammal.