Kennelträffen

Publicerat i: Bichon havanais, Havanesepuppies, Nasherhaus, Kennelträff Havanaisträff, Nasherhaus, Rosersbergs slottspark, kennelträff
Jag är så otroligt glad att så många kunde komma på min kennelträff i helgen! Vi hade en träff i Rosersbergs vackra slottspark. 5 av de 7 valparna från Sandys och Uunos kull kom: Bonnie, Chloé, Spike, Charlie och så min Ninni. De har nyligen fyllt 4 månader. Sen var det nyblivna 1-åringarna Zaida och Juli från Pixies och Rios kull. Även Prinsen från den kullen kom, men han hade fått ett blödande sår på tungan precis innan, så de beslöt sig för att inte delta för blödandet ökade när han blev så ivrig när han fick träffa alla de andra. Senare fick jag veta att det slutade blöda ganska omgående när de åkt hem. Lilla Charlie hade innan träffen blivit getingstucken bredvid nosen, och det gjorde nog också lite ont. Så är det på sommaren, det är inte helt riskfritt för en liten havanais.
Valparna hade så kul med varandra, och helt klart kände de igen varandra! De hade inte mycket tid och gulla med oss människor. Vi fikade gemensamt och bytte erfarenheter hur det har gått med våra hundar.
Det var flera som ville men kunde inte komma. Många är ju fortfarande bortresta på semester. Men jag kommer att ordna fler träffar!