Lugnt i lådan

Publicerat i: Bichon havanais, Havanaisvalpar, Havanesepuppies, Nasherhaus, Sandy Havanaisvalp, valpar, nyfödda, Nasherhaus, valpvikter
Alla valparna mår bra och det är tyst och lugnt i lådan. De gnyr lite ibland när mamma Sandy ska tvätta dem där bak, men annars så sover och äter de mest hela tiden. Ibland sträcker de på sig. De är så fina! Nu börjar man även se lite skillnader på nyanserna på dem, först såg alla förskräckligt lika ut. Två hanar är mer gyllene och de två andra är mörkare varav den ena är mörkast. Bland tikarna är det två som är ganska lika varandra, den tredje har alla tassarna vita. Så visst finns det små kännetecken!
Man vill inte störa mamman och valparna alls och genom att fota dem kan man oroa mamman i onödan. Lyckades ändå ta en snabb bild på var och en vid vägningen igår. Alla har gått upp några gram, och 5 väger över 200 gr, medan två ligger strax under. Rejäla valpar!
Under bilderna står valparnas födelsevikter.
Hane 1, 212 gram
Hane 2, 198 gram
Hane 3, 236 gram. Han är den mörkaste av dem alla.
Hane 4, 243 gram. Han är den ena av de gyllene pojkarna.
Tik 1, födelsevikt 190 gram.
Tik 2, 184 gram. De här två tikarna är väldigt lika varandra i verkligheten. Nyanserna på pälsarna kan vara svåra att se eftersom ljuset varierade lite när jag fotade.
Tik 3, 195 gram. Tiken med vita tassar.
#1 - - Sofia Wall :

Hej!
Vilka underbara valpar du har! Är alla bokade?

Hälsningar,
Sofia Wall