Lite valpbilder

Publicerat i: Bichon havanais, Havanaisvalpar, Havanesepuppies, Nasherhaus, Hundar Havanaisvalpar, havanesepuppies, valpar, bichon havanais, havanesephotos
Det har varit en skön helg med god mat och trevligt sällskap. Och med valparna är det alltid pyssel av olika slag. Bland annat hålla rent i valphagen, tvätta fällar, plocka bort klamrar i tidningar som jag lägger ut på golvet hos valparna, göra i ordning deras mat osv osv. 
Förutom Anders så har min yngsta dotter Heidi med familj varit och hälsat på och gullat och lekt med valparna. Och Pixies uppfödare Tarja kom förbi efter utställning i Högbo (där hon hade finfina framgångar då Pixies halvsyster Lady blev BIR, bäst i rasen, två dagar i rad) och vi tittade på valparna tillsammans. Alltid kul att upptäcka detaljer hos valparna och bra att få input utifrån. Det ser ut som åtminstone två av valparna är mörksobla med vita tecken istället för svarta med vita tecken. Sobelfärgen ser man tydligast när man stryker håret mothårs, då ser man att det är brunt och ljusare inunder. Hur dessa valpar blir som vuxna vet jag inte till hundra procent men enligt Karen som hade Rio, pappan till valparna, finns denna färg i linjerna och brukar bli silvrig med tiden. Spännande!
Valparna har inte fått sina tänder riktigt ännu, men några har fått sina hörntänder i alla fall och som de ivrigt testar på allt och alla. Hihi! Passade på och tog bilder på några valpar också, men tiden räckte tyvärr inte till att fota alla valparna. Men i veckan ska jag ta foton på de resterande också. Snart är det dags för mig och andra att bestämma vilken valp ska till vilket hem.
Min dotter tillsammans med Ain't My Bitch och Carpe Diem Baby
De två tikvalparna igen
Carpe Diem Baby 5 veckor gammal
Carpe Diem Baby 5 veckor
Carpe Diem Baby igen och bakom henne Flame
Hanvalpen Master Of Puppets 5 veckor
Sweet Amber 5 veckor
Alla valparna runt matbaren.
Flames valpar är nu 4 veckor gamla. På bilden från vänster hanen Rider On The Storm, tiken Indian Summer, och hanen Light My Fire.
Rider On The Storm 4 veckor letar efter jordgubbar
Rider On The Storm, Flames ena hanvalp, ser ut att filosofera.