Flames valpar 7 veckor

Publicerat i: Bichon havanais, Havanaisvalpar, Havanesepuppies, Nasherhaus Nasherhaus, havanais, havanaisvalpar, havanesepuppies
Flames och Rios valpar är väldigt gosiga, busiga och mysiga. De äter bra och har ökat stadigt i vikt. Vid sju veckor väger de nu mellan 1800 - 1900 gram. Betten ser bra ut, pigmentet har kommit fint på dem alla och ja, allt är liksom by the book så här långt.
Nu återstår att se vart de ska flytta. Hanen Rider On The Storm söker ett utställningsintresserat hem. Är det hos dig, tveka inte att höra av dig till mig!
Rider On The Storm 7 veckor 1921 gram
Rider On The Storm 7 veckor
Rider On The Storm 7 veckor
Tiken Indian Summer 7 veckor 1804 gram
Indian Summer
Indian Summer 7 veckor
 
Indian Summer 7 veckor
Light My Fire  7 veckor 1845 gram
#1 - - Vesna Almqvist:

Hej,
Vi är en familj om 4st jag min man och våra två barn Julia 12 och Filip 14, vi bor I en villa strax söder om Jönköping -Norrahammar.
Under en längre tid så har pratet om hund varit ett ämne I vår familj där vår Julia verkligen längtar efter en hund men vi som föräldrar tanker som så manga andra -vad skulle det innebära för oss. Vi har vänner som har en Bichon Havanais och vi är helt sålda på dess egenskapersom passar vår familj perfekt, mycket kärlek, sällskaplig och samtidigt busig. Vi är intresserade om ni har någon valp och då helst hane och mer mot vita hållet.
Om ni kan tänka er vidare kontakt så maila eller ring på 0708-421269.
// Vesna

#2 - - Amanda Finndin:

Hej
Jag är en elvaårig tjej som länge drömt om en hund. Pappa tycker att det är för mycket jobb men jag har inte gett upp hoppet.
Finns det några valpar kvar så får du Järna höra av dig till 072 379 41 93.

Svar: Hej! Tyvärr har jag inga valpar kvar. Stå på dig! Jag tjatade också på mina föräldrar i din ålder och plötsligt när jag fyllde 12 år fick jag min första egna hund. Vilken lycklig dag!
Melissa