Utflykter med valparna

Publicerat i: Bichon havanais, Havanaisvalpar, Havanesepuppies, Nasherhaus, Hundar Bellezza's, havanais, havanaisvalp, havapentu, havanesephotos, hundvalp, Havanaisvalpar, bichon havanais, Nasherhaus
När valparna växer behöver de utvidga sina vyer. De nöjer sig inte längre att sitta i valphagen på begränsad yta. Nu vill de upptäcka världen! Och den är stor! Altanen var tidigare deras stora upptäckaroas, men sedan har de blivit varse om att det sträcker sig ut en bit till där det finns en stor sten att klättra på, en sandyta (efter en stor pool som tagits bort), buskar, trädgårdsmöbler och annat spännande att se, lukta och smaka på.
Nu de senaste dagarna har vi dessutom åkt bil tillsammans, varit på tur i skogen, och åkt iväg till ett friluftsområde där vi träffade syster Juli som kom dit med sin nya matte Annika. Så roligt de har haft, och så trötta de har varit efteråt. Det vittnar om att de har mycket att bearbeta och det kräver mycket sömn.
 
Om några månader hoppas jag att vi alla kan ha en gemensam träff med valparna. Kanske i januari/februari någon gång? Ska bli spännande att se hur de har utvecklats under några månader.
"Zaida" (Mama Said ) och "Rider" (Rider On The Storm)
Indian Summer och Rider On The Storm
Spännande med skogen!
Syskonen Indian Summer och Rider On The Storm (Flames och Rios kull) i skogen
Jättekul när de stora hundarna deltar i lekarna
Indian Summer undrar om Juli (Sweet Amber) ska ta en tupplur nu mitt i leken?
Indian Summer leder "djungelligan"
Vad busiga vi är