Resa t o r Tammerfors, Finland

Publicerat i: Hundar Finska Havanaisspecial, havanese specialty, Tammerfors utställning, havanese, havanais, Bichon havanais, båtresa med hund,
Min kompis Tarja och jag tog färjan på lördagkvällen till Åbo, och tidigt söndagmorgon när vi kommit fram körde vi de ca 18 milen till Tammerfors där Finska Havanaisklubben hade sin rasspecial. Tarja hade två hundar med sig som var anmälda till junior- respektive championklass, och jag hade med mig Sandy som sällskap.
Varför hade jag inte anmält henne till utställningen? Ja det korta svaret är att jag visste inte att jag hade möjlighet att åka på utställningen förrän ett par veckor sedan och då var redan anmälningstiden över.
Vi hade en himla tur med vädret, solen sken utan att det var tryckande varmt, kanske var det stundtals lite väl blåsigt men så är det ofta på sommaren. När så utställningen var klar åkte vi tillbaka till Åbo och det blev kvällsfärjan hemåt igen. Trots att färjan var en dryg timme försenad så gjorde det inget, för vi hade leendet på läpparna efter dagens otroligt bra utdelning som jag återkommer till i nästa inlägg.
Hundarna trivdes bra i hytten och rastningen skedde på däck. 
Zanny, Sandy och Wera, små Finlandsresenärer i hytten
Sandy på sitt livs första båtresa
Bäst att hålla sig till närheten av räddningsredskapet
 
I mitt nästa blogginlägg återkommer jag med bilder (efter allmän begäran) från utställningen!
Visst kommer ni tillbaka och tittar?