Skön helg i maj

Publicerat i: Hundar Trädgårdscafé, Rosendal, Djurgården, Skansen, Gröna Lund, Vasahamnen, Havanais, Bichon Havanais, havanese, havanesephotos
Nu är det maj och kallare väder än jag nånsin minns att vi haft! Det har snöat av och till, det har kommit ner hagel från himlen. Whaaat??!! I maj? Men förra helgen, den första i maj, bjöd på vackert väder. Då åkte jag till Djurgården och Pixie fick följa med. Så fint det är där! Vi fikade på Rosendals trädgårdscafé och vi gick och tittade på de fina planteringarna med vårblommor. Skansen har sitt varghäng mot promenadstråket och det var mäktigt att se dem springa där inne. De har en upphöjd plats där och en av vargarna fick syn på Pixie och han (jag tror att det var en han) tittade länge och väl på Pixie. Pixie i sin tur vädrade i luften efter varglukten.
Det ser så underbart ut med alla vitsippor i backen, och Pixie fick springa lös bland de vita blommorna. Vi gick runt Beckholmen, och förbi Gröna Lund där det såg ut att vara fullt ös, och förbi Aquaria och även Vasahamnen där vi legat många gånger med vår båt som vi inte längre har.
Helt klart måste vi göra om det här!
Vi på Beckholmen. I bakgrunden skymtar Gröna Lund.
 
Pixie och Rosendals slott
Lyckliga Pixie bland vitsipporna
Vargen på Skansen som hade spanat in Pixie
Rosendals trevliga trädgårdscafé. Det var tur vi fick sittplats, det var så mycket folk där.
Mycket fina blommor till salu, men den finaste sitter ju framför dem!
Hit kan vi väl flytta in ser det ut som Pixie tänker...
Det andas gamla anor i den här miljön.