Nytt namn på bloggen!

Publicerat i: Allmänt Havanese.se, havanais, bichonhavanais, domännamn, domän, hundblogg
 
Nu har min blogg äntligen fått ett nytt namn, men inte det jag ville (havanais.se) för det namnet var tydligen redan upptaget trots att jag först fick godkänt för det. Blogg.se kontaktade mig och bad om ursäkt för misstaget och så fick jag lite poäng som plåster på såret. Undrar stort vem det är som sitter och håller på havanais.se eftersom den länken leder ingen vart?
Hur som helst, min blogg heter nu www.havanese.se. Lättare att komma ihåg om ni inte lagt sidan i era favoriter ännu. Jag kommer att fortsätta att rapportera från olika utställningar, men skriva lite annat också som har med våra hundar att göra. Mitt engagemang i rasklubbens tidning kommer jag att minska ner eller sluta helt med. så jag använder min tid på det här istället. Hoppas på många kommentarer i själva bloggen för ni vet väl att man kan göra det där? Och ni har även fått en "Dela"-knapp så är det ett intressant inlägg så kan ni dela det direkt på facebook!
När det gäller att låna bilder så måste ni fråga mig först, samt alltid ange mig som fotograf. De allra flesta gör det och jag är väldigt glad för alla positiva kommentarer för mina bilder! 
Om ni tar bilder på en utställning där jag inte är med, så får ni mer än gärna skicka bilderna till mig så lägger jag ut dem här. Jag tror det är ett bra sätt att ha ett ställe där man kan gå och titta på utställningsresultat och bilder på våra härliga hundar.
Bilden ovan tog jag på MyDog och det är Sjöhemmets Miss Priscilla Queen som poserar i den.
See you!