En underbar helg

Publicerat i: Hundar BBHC, Bellezza's, Tarja Löfman, havanaisspecial, havanesespecialty, bichon havanais, havanais, havanaisutställning
Det har varit en helt underbar helg i Askersund. På lördagen var det BBHC:s rasspecial och på söndagen var det SKK utställning. Och lilla Flame, 4 månader och 3 dagar debuterade där för rasspecialisten Tarja Löfman. Hon skötte sig riktigt bra mot mina farhågor om att hon inte skulle gå. Nu gjorde hon faktiskt det och stod gjorde hon också - om än några sekunder åt gången. Jag syftar givetvis på min valp, inte domaren! :) Hon kom på fjärde plats med HP i valpklassen med hela 6 stycken tikvalapr i åldern 4 - 6 månader. Hon var klart yngst av dem alla. 
Pixie, som är 19 månader nu, fick excellent och CK båda dagarna. Hon placerade sig som trea i unghundsklassen på lördag, och som tvåa på söndagen. Solen sken och vi hade roligt i och utanför ringen. Tack Tarja, Pixies uppfödare, för trevligt sällskap och för fotograferingshjälp, tack även till Fanny och Susanne som hjälpte till att knäppa kort när jag var upptagen. Så himla kul att träffa alla vänner som man har fått genom havanaiserna!
 
Jag har fotat hundar under båda dagarna men de bilderna är inte färdiga ännu. Jag återkommer med inlägg och foton från båda utställningarna!