Iron 9 månader idag

Publicerat i: Hundar, Iron Iron, junior, bichon havanais, havanese, havannankoira
Nu fyller även Iron 9 månader! Iris gjorde ju det för en vecka sedan. Han är stora killen nu. Han är glad och tycker om att mysa. Mäter ca 26 cm i mankhöjd och väger 6,5 kg. Han har fin sobelfärg åt det aprikosa hållet med svarta hårtoppar på öronen och svanstipp. Pälslängden är bra för åldern. Han är inne i sin tovningsperiod nu så pälsen kräver extra omsorg nu. 
 
 
 
 
 
#1 - - Eva Modmark:

Så fina bilder på en så snygg kille!

Svar: Tack Eva! Det är roligt att snart få börja ställa ut honom på officiella utställningar...
Melissa

#2 - - Tarja A Lundgren:

Våran fina pojke börjar bli stor!

Svar: Ja, han är stora killen nu! <3
Melissa

#3 - - Frida Lindqvist:

Nämen, vilken sötnos! ;)

Sv: Tack, vad glad jag blir! :')
Hm, vad tråkigt att det inte funkar! Om du inte är jättenoga med att ha nyaste så går det ju att köpa de lite äldre utgåvorna av PS billigt nu! Eller så laddar du ner provversionen från adobes hemsida som gäller i 30 dagar, då hinner du ju pyssla lite ett tag i alla fall! :')

Svar: Tack Frida! Bra tips! :)
Melissa

#4 - - Helena Nilsson:

Hej! Oj, vad kul! Jag googlade runt på havanaisbilder och hamnade här! För snart två veckor sedan kom Irons dotter "Piri Piri" hem till oss och heter numera SjörövarSally men kallas såklart Sally. Jätteroligt att hitta bilder på Iron! Finfina killen!

Svar: Vad roligt att just du hittade hit! Jag träffade Piri Piri och hennes syskon för några veckor sedan hos uppfödaren. De var så fina! Var bor ni någonstans, skulle vara kul att träffa din Sally någon gång i framtiden!
Melissa