Fia har fått valpar!

Publicerat i: Havanaisvalpar Bichon havanais, havanese, havanaisvalp,, Jatakabi's, havanaisvalpar
Jag fick en underbar nyhet mitt på dagen idag; min lilla Fia har fått sina valpar idag! Det var 4 fina valpar, 3 tikar och en hane. Jatakabi's First Edition, Matti, är stolt pappa till dem. Enligt de första utlåtandena av de som närvarade så var det en vit-svart hane (sk kossafärg), och tikarna är i färgerna choklad, svart och sobel. Överraskningar på rad! Dels att det blev så färgglada valpar (uppfödaren trodde nog att det skulle bli så här) och att de kom redan. De kom alltså på dygn 61, på fredag är det beräknat, dvs dygn 63. Men allt hade gått bra och hon hade skött sig exemplariskt, älskade Fia gumman. Jag är halvfodervärd åt henne, och därför föddes valparna hos hennes uppfödare i Finland.
Det är så spännande med dessa valpar! Jag längtar så mycket efter att få se dem redan nu. Hur ska jag orka vänta tills de är runt 6 veckor? Det går nog inte, får nog börja kolla på flygtider så att jag kan hälsa på dem tidigare.
Här är en färsk bild på valparna, bara en timme gamla, som jag fått från Finland:
 
 
Idag har jag även tagit bilder på hundarna tillsammans med Mathilda, ett av mina barnbarn. Hon tycker så mycket om dem. Valparna hoppade omkull henne på marken och hon skrattade så hennes låtsasglasögon åkte av! Och valparna tyckte det var så roligt att de hoppade ännu mer på henne och slet henne i håret och bet i kopplen.
På bilden nedan ser ni Zinnia som är 16 månader, Iris och Iron 4,5 månader 
 
#1 - - Olivia > the dogs:

Åhh, Jag längtar själv till Bella kan få valpar, nu är hon ett år så jag tänkte vänta 1 ½ år till!
Hoppas allt går bra! Du måste lägga upp en massa bilder på dom sen :)

Svar: Det är så underbart med valpar, vad kul att din bella ska få bebisar. Tyvärr kommer jag inte kunna fota Fias valpar eftersom de är i Finland...
Melissa