Nytt år, nya tag

Publicerat i: Bichon havanais, Foto Bichon havanais, havanais, havanese, havanesephotos, fotografering av hund, hundfotografering, studiofoto, nyttår,
Idag, på årets första dag, är allting som ett oskrivet blad. Hur kommer allt att bli? Ja, det sker otäcka saker ute i världen och alltför ofta även i våra närområden och sånt gör att man kan känna sig liten och skyddslös. Låt oss hoppas att världen kommer att bli en bättre plats det här året!
När det kommer till hundar så är det ju spännande att fortsätta att ställa ut Pixie som nu är 11 månader. Kanske kommer även Fia ut på någon enstaka utställning, vi får se. Hennes päls är ju lite av en utmaning, men med lite extra omsorg kan man få den att se hyfsad ut. Har kanske, jag sa bara kanske, även planer på att ta valpar på henne. 
För övrigt tar mitt fotograferande ett nytt steg. Jag kommer nämligen att fota hundar på uppdrag, antingen i min studio eller ute i lämplig miljö. Kontakta mig för mer detaljer såsom pris mm om just du är intresserad av att jag fotar din hund! Det kan även ske på en utställning då jag reser en del på sådana som bekant. 
Idag fick mina hundar Iris 4 år, Pixie 11 månader och Fia 5 år sitta i studion. Det är svårt att få alla att se okej ut. Alltid är det någon som blundar, tittar bort eller har hår framför ögonen. Så man får rätta till dem otaliga gånger! Det här är resultatet av cirka 20 bilder, den enda som lyckades något sånär.