Pixie 4 månader

Publicerat i: Pixie Bichon havanais, havanais, havanaisvalp, havanese, Pelvix, Valpklass, hundutställning, rumsren
Nu har Pixie fyllt 4 månader! Grattis min lilla terrorist-ängel! Hon har massor an energi och Fia och Iris har fullt upp med hennes upptåg där hon engagerar envist de två tanterna i sina lekar. Hon leker gärna drag-kamp med mig eller varför inte med Fia. Hon gräver i trädgården när jag inte märker det förrän på hennes tassar och skägg som är alldeles jordiga och svarta.
Hon är duktig på att göra sina behov ute. Men är dörren ut stängd pilar hon obemärkt till hallen och gör en liten korv eller två på hallmattan, som för övrigt också är mörk, så där finns det en potentiell risk att någon av oss trampar i det där när man minst anar det! Förmodligen blir det husse i så fall, för det verkar som det ofta är han som råkar ut för de mer negativa följderna av att ha hund... Varför är det så förresten?? Hi hi...
Känns som en evighetsväntan innan man kan börja ställa ut Pixie! Två månader till så får hon komma ut på de officiella utställningarnas inofficiella valpklasser. Om det fanns några inofficiella utställningar nu i närområdet skulle jag förmodligen åka dit med Pixie. Det konstiga är att det är inte så många utställningar häromkring nu.
Igår var vi hos uppfödar-Tarja på syskonträff. Pixie fick leka vilda lekar med sin syster Goldie. Jösses så det gick undan! Så roligt de hade! På bilderna som jag tog där tycker jag att det är nästan svårt att se vem som är vem. De är ganska lika varandra, även om det faktiskt finns olikheter också.
Lite bordsträning för Pixie
Systrarna bus. Pixie pustar ut med tungan ute.
The twins. Vem är vem? Goldie till vänster, Pixie till höger. 
Äppelblomblad utströdda i gräset tillsammans med Pixie i en rosa klämma som hon hade i sin lugg hela två sekunder. 
Vi busar så att öronen vänder sig på huvudet! Pixie till vänster, Goldie till höger
Det här är Pixie, hon är duktig på att stå på ett bord alldeles fritt, en liten stund i alla fall!
...och det här är Goldie, som också står fint själv på bordet. Ni ser vad lika de är!
Jaha, vad finns det här då? Kommer du med syrran? - Ja så klart, är precis bakom dig!
Nää, nu ropar de igen att vi ska ansluta oss till de andra.
 
#1 - - Filippa:

Vilka sötnosar! <3

Svar: Åh men tack! :)
Melissa

#2 - - Bente:

Gratulerer med nydelig valp, min er nok litt rampete også ;-) To skjønne søstre <3 Veldig fine bilder som alltid :-)

Svar: Tusen tack Bente! Du har själv så fantastiska bilder på dina vackra hundar! Och din valp är väl 1 månad äldre än Pixie? Jag följer din valps utveckling, det är kul!
Melissa