'
Vädret var strålande så det kändes givet att ta en skön promenad med hundarna. Vi bor nära vackra Sundbyholm (ni vet där inspelningarna för "Bonde söker fru" görs) med vacker bokskog, så vi gick där. Lilla Zinja var på ett riktigt spralligt humör, hon sprang hela tiden och man undrar hur hon kan ha så mycket energi. Nåja, även Fia är sprallig och det märktes att hundarna var extra glada på promenaden, kanske påverkas de likadant som vi av solen och alla sköna omgivningar?
När vi kom hem satte vi igång och började sätta stängsel runt trädgården så att hundarna får större yta att röra sig på. Vi gjorde 40 meter klart, men dubbelt så mycket kvarstår att göra. Det är nog bra att dela upp det jobbet lite.
#1 - - moa:

sv: Hejhej :D Tack för dina positiva kommentarer! För att lägga in film på bloggen så måste du först ladda upp filmen på youtube. Klicka sdan på "dela" och "bädda in", kryssa i "använd gammal inbäddningskod", och kopiera sedan koden. När du skapar ett inlägg på blogg.se så klickar du där det står "HTML" och klistrar in koden. Spara och klart! :D

besöksräknaren som jag har är från susnet.se (klicka dig vidare till tjänster). Sedan kopierar man koden och lägger in den i sin design :) (under "design" och sedan "kodmall")

#2 - - AMANDA:

tack snälla du!

otroligt fina bilder!

#3 - - AMANDA:

tack snälla du!

otroligt fina bilder!

#4 - - Lollo:

tack så mycket! Har din dotter någon blogg så man kan se hennes blogg? :) Alltid otroligt kul att fota hundar - man kan inte sluta :D Jättefina bilder och jättefina hundar du har!

#5 - - natalie:

Jättefina hundar =)

#6 - - Seija:

On kyllä niin tunnelmallisia ja ihania syyskuvia! Ja pikku-koirat nauttivat täysin rinnoin lehtikasoissa juoksiessaan :)